Inschrijven als aanbieder

Bedrijfsuitje uniek

Vind de uniekste bedrijfsuitjes bij Allesvoorjepersoneel.nl

Met welk uniek bedrijfsuitje verras jij jouw collega’s?

Er zijn ontelbaar veel verschillende bedrijfsuitjes te vinden. Allesvoorjepersoneel.nl bundelt de leukste en uniekste bedrijfsuitjes. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit de selectie en het contact te leggen. Een goed bedrijfsuitje draagt bij aan het teamgevoel en de onderlinge sfeer. De hoogste tijd om jullie volgende bedrijfsuitje te plannen!

Populair
Relaxmobiel op locatie Focus

Vital Forest

Populair
Fietsverhuur Noord Limburg Focus

Fietsverhuur Noord Limburg

Populair
Uitjes, spelshows en activiteiten in Ospel Actief

Groepsuitje Limburg

4-500 deelnemers

Vanaf € 5 p.p.per persoon

Sportieve middag op locatie Bootcamp

Sportieve middag op locatie

Workout On Wheels

FarmFun Velp NB Actief

FarmFun Velp NB

Populair
Teambuilding – verbeter de samenwerking Actief
Healthbattle Sportieve Battle

ImForce

5-15 deelnemers

Bedrijfsuitjes dicht bij huis

Geen zin om met de bus weg te gaan, maar wil je lekker op de eigen locatie te blijven? En geen zin om stil te zitten, maar wil je sportief bezig zijn met je collega’s? Hier hebben we de uniekste aanbieders voor. Wat dacht je van een geheel verzorgde Work-out met je collega’s op de eigen bedrijfslocatie. Of stap samen op de fiets door de prachtige natuur van Noord-Limburg. Samen sporten verbindt!

Unieker vind je ze niet

Een bedrijfsuitje en teambuilding in één; wat dacht je van een workshop van Circus tadaa! Stap met je collega’s uit jullie comfortzone en duik regelrecht in vertier, vertrouwen en samenwerking. Sluit jij je aan bij kamp balanceren of kamp jongleren? Of kies jij voor een gave spelshow onder het genot van een drankje?

Uniek dineren tijdens jullie bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een unieke locatie om gezellig te tafelen aansluitend aan jou volgende bedrijfsuitje? Laat je verrassen door de overheerlijke en eigenzinnige gerechten van Jut & Jul op een sfeervolle locatie. Of ga voor een lunch, borrel of diner in de gezellige brasserie van de Cacaofabriek.

Bedrijfsuitjes in alle soorten en maten