Inschrijven als aanbieder

Bedrijfsuitje actief

Lekker naar buiten? Ga voor een actief bedrijfsuitje.

Actief bedrijfsuitje

Als je op zoek bent naar een actief bedrijfsuitje dat perfect aansluit bij jouw team, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze mogelijkheden bieden een perfecte mix van plezier, avontuur en teambuilding, allemaal gericht op het creëren van onvergetelijke momenten met je collega’s.

Populair
Fietsverhuur Noord Limburg Focus

Fietsverhuur Noord Limburg

Populair
Uitjes, spelshows en activiteiten in Ospel Actief

Groepsuitje Limburg

4-500 deelnemers

Vanaf € 5 p.p.per persoon

Sportieve middag op locatie Bootcamp

Sportieve middag op locatie

Workout On Wheels

IJskoude focus – Wim Hof Methode Focus
FarmFun Velp NB Actief

FarmFun Velp NB

Populair
Teambuilding – verbeter de samenwerking Actief
Healthbattle Sportieve Battle

ImForce

5-15 deelnemers

Actief bedrijfsuitje in de natuur

Wil je de drukte van het kantoor ontvluchten en genieten van de buitenlucht? Een actief bedrijfsuitje in de natuur is een geweldige manier om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en de teamspirit te versterken. Denk aan avontuurlijke spellen en uitdagende opdrachten, allemaal in een prachtige natuurlijke omgeving. Samen met je collega’s de uitdaging aangaan zorgt voor momenten vol hilariteit en teamgeest.

Uitdagende competitie

Niets brengt een team dichter bij elkaar dan een beetje gezonde competitie. Bij verschillende locaties kunnen teams zich meten in spannende spelshows en uitdagende activiteiten. Ga de strijd aan met je collega’s in een quiz, sportwedstrijd of een creatieve workshop. Naast de competitie is er altijd ruimte voor ontspanning met heerlijke maaltijden en snacks.

Actief bedrijfsuitje op eigen locatie

Waarom het actief bedrijfsuitje niet naar jouw eigen locatie brengen? Dit geeft je de flexibiliteit om het bedrijfsuitje aan te passen aan jouw behoeften en die van je team. Denk aan mobiele sportscholen die naar jullie toekomen, of misschien een karaoke voor wat extra entertainment. Een bedrijfsuitje op eigen locatie zorgt voor gemak en plezier, terwijl het de teamgeest versterkt.

Plan jouw actieve bedrijfsuitje

Een actief bedrijfsuitje is een geweldige manier om de banden binnen je team te versterken. Het biedt de perfecte combinatie van plezier, competitie en teambuilding, allemaal afgestemd op jouw wensen. Plan vandaag nog een bedrijfsuitje waar je team het nog lang over zal hebben.

Bedrijfsuitjes in alle soorten en maten