Inschrijven als aanbieder

Koffie voor op het werk

Koffie voor op het werk

Tijdens de pauze is er niets zo heerlijk als genieten van een smaakvolle kop koffie. En wat dacht je ervan om samen met je collega's te ontspannen en te genieten van de allerbeste koffiebonen van De Laat? Laat de aroma's je zintuigen verwennen en ontdek de pure verfijning van kwaliteitskoffie.

Bij De Laat streven we naar perfectie in elke boon die we selecteren. Onze koffiebonen worden met de grootste zorg verbouwd en gebrand, zodat elke kop koffie een ware traktatie is voor de smaakpapillen.

Waarom zou je genoegen nemen met minder? De koffiepauze is niet alleen een moment om op te laden, maar ook een kans om te genieten van de fijnste kwaliteit koffie. Dus, gun jezelf en je collega's een welverdiend moment van ontspanning en verwennerij met de onweerstaanbare smaken van De Laat. Laat elke pauze een moment van genot zijn met onze heerlijke koffie!

In ons familiebedrijf laten we kennis en ervaring samenkomen om onze klanten te voorzien van kwaliteitskoffie. Persoonlijk contact en goede service vinden wij belangrijk. Met veel plezier zijn we elke dag bezig om de beste koffiebonen uit de wereld naar hier te halen, de juiste blends samen te stellen, met als uitgangspunt vers gebrande koffie voor onze klanten. Omdat het bij koffie om smaak gaat.

We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het schenken van goede koffie is, en ook wat daar allemaal bij komt kijken. We nemen u daarbij zoveel mogelijk uit handen, met als doel elke keer weer een heerlijke kop koffie. Van koffie bonen, side products tot aan de apparatuur.

Wij zijn volledig toegewijd om jouw werk te voorzien van koffiebonen. Of het nu gaat om losse leveringen, die eenvoudig te bestellen zijn via onze webshop, of doorlopende bestellingen; wij garanderen dat de koffiebonen tot aan het koffiezetapparaat worden geleverd.

Werkgebied
Noord-Brabant
Limburg
Gelderland
Noord-Holland
Zuid-Holland
Zeeland
Utrecht
Flevoland
Overijssel
Drenthe
Friesland
Groningen
Geschikt bij dieëtwensen

Halal

Vegetarisch

Veganistisch

Reviews

De Laat Coffee wordt op Google beoordeeld met 4.8 sterren uit de 50 beoordelingen.

Uitzonderlijk lekkere koffie! De kwaliteit is top en de service is zeer fijn. Een absolute aanrader!

Amber Fleur

19 december 2023

Top of the line koffie. Service en kennis in huis als geen ander. Deze familie weet niet alleen heel veel ...

Floris Gulien

4 november 2023

Wij hebben kennis gemaakt met de Laat Coffee tijdens een event in Den Bosch. Heerlijke koffie maar ook de mensen ...

Wietse Pama

23 oktober 2023

Echt een topbedrijf. Ze zijn enorm gepassioneerd over wat ze doen, en dat merk je in de service. Kwaliteit van ...

Luuk Winkens

23 oktober 2023

Gerelateerde aanbieders

Vers Fruit Op Het Werk De kantine

Vers Fruit Op Het Werk

Verswinkel B.O.P.

Vanaf € 5 p.p.per persoon

Wil je ook met jouw aanbod zichtbaar zijn op Allesvoorjepersoneel.nl?

Inschrijven als aanbieder