Inschrijven als aanbieder

Eventplanning & design

Eventplanning & design

Camée maakt er een feestje van, beloofd!

Bij Camée Events begrijpen we dat een bedrijfsfeest niet zomaar een bijeenkomst is; het is dé kans om indruk te maken, te inspireren en langdurige herinneringen te creëren. Een bedrijfsfeest vormt daarnaast een visitekaartje voor jouw bedrijf. Met haar autenticiteit, creativiteit en oog voor detail, staat Camée Events klaar om van jouw volgende bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring te maken.

De focus van Camée Events ligt op eventstyling, waarbij we een atmosfeer creëren die de kernwaarden van je bedrijf weerspiegelt en je gasten betovert. We bedenken samen een thema dat past bij de doelstellingen van je evenement en de identiteit van je bedrijf.

Wil je graag geheel ontzorgt worden in de organisatie van jouw bedrijfsevenement? Laat Camée dan je bedrijfsfeest organiseren, zodat je je nergens meer druk over hoeft te maken behalve amuseren. Camée neemt de organisatie uit handen, waardoor je kunt genieten van je eigen jubileum, opening of iets anders waarop je samen met je genodigde het glas wilt heffen.

Werkgebied
Noord-Brabant
Limburg
Gelderland
Noord-Holland
Zuid-Holland
Zeeland
Utrecht
Flevoland
Overijssel
Drenthe
Friesland
Groningen
Indoor/outdoor
Indoor
Outdoor

Op externe locatie

Adres

Raadhuisstraat 8a
5801MA Venray

Route

Wil je ook met jouw aanbod zichtbaar zijn op Allesvoorjepersoneel.nl?

Inschrijven als aanbieder