Inschrijven als aanbieder

Bedrijfsuitje Brabant

Hier vind je het leukste bedrijfsuitje in Brabant

Bedrijfsuitje in Brabant

De provincie Brabant staat bekend om zijn bourgondische sfeer, mooie natuurgebieden en gezelligheid. Die gezelligheid is zeker terug te zien in ons aanbod aan aanbieders als het gaat om bedrijfsuitjes in Brabant. Er is hier ontzettend veel te beleven; van spelshows tot workshops en van teambuilding tot quizzen.

Een VR Experience bij jou op locatie! Actief

Een VR Experience bij jou op locatie!

VR Boxx B.V.

10-500 deelnemers

Populair
BARista Foodtrucks

BARista

4,8

Spijs van Gijs

15-50.000 deelnemers

Vanaf € 4.50 p.p.per persoon

Populair
Relaxmobiel op locatie Entertainment

Vital Forest

Populair
SATHEO’s Frietkot Foodtrucks

Satheo

Populair
Relaxmobiel op locatie Focus

Vital Forest

Biologische ijs en slush Foodtrucks

Biologische ijs en slush

Ik smelt voor jou

Eventplanning & design Aankleding

Eventplanning & design

Camée Events

Populair
Fietsverhuur Noord Limburg Focus

Fietsverhuur Noord Limburg

Verse soepen en luxe belegde broodjes De kantine

Restaurant Op Hete Kolen

Vanaf € 2.50 p.p.per persoon

Crêpes nomades Foodtrucks

Crêpes nomades

25-7.000 deelnemers

Vanaf € 7,5 p.p.per persoon

Populair
Alle gekheid op een stokje Foodtrucks

Satheo

30-2.000 deelnemers

Vanaf € 6,00 p.p.per persoon

Koffie voor op het werk De kantine

De Laat Coffee

Favoriete bedrijfsuitjes in Brabant

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in Brabant? Met zorgvuldig geselecteerde aanbieders in de regio zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Dit zijn onze favorieten:

  • Een VR experience bij jou op locatie: Ervaren is beleven, zet daarom een bril op en maak kennis met een wereld waarin alles mogelijk is! Denk hierbij aan escaperooms, shooters, de populaire Fear Experience of andere minigames.
  • Genieten van de lekkerste hapjes en drankjes: Wij bieden een totaalpakket aan met de beste cateraars. Of het nu gaat om een heerlijke lunch tijdens de pauze of een volledige foodtruck op jouw bedrijfsfeest, wij zorgen voor smakelijke en goed georganiseerde catering die perfect aansluit bij jouw bedrijfsuitje in Brabant.
  • Sportieve activiteiten :Versterk de teamgeest met sportieve uitdagingen zoals fietsen of outdoor games. Geniet van het moois wat Brabant je te bieden heeft.

Actief bedrijfsuitje in Brabant

Brabant staat natuurlijk bekend om de landerijen en boerderijen. Hoe leuk is het om het buitenleven te combineren met een bedrijfsuitje. Bij Farmfun speel je spellen en voer je opdrachten uit onder luide aanmoediging van je collega’s of de koeien. Actief bezig zijn met je collega’s in de buitenlucht zorgt altijd voor hilarische momenten.

Ga de strijd aan met je collega’s

Bezoek met je collega’s de leukste plekken in Brabant. Zoals bij PlaygroundX waar je het in de leukste spelshows de strijd aan gaat met je collega’s. Hier is een teambuildingsactiviteit te bundelen met o.a. een overheerlijke een overheerlijke lunch of friet buffet. Ook voor een volledig ontzorgde dag door middel van arrangementen ben je bij onze aanbieders aan het juiste adres. 

Op jouw eigen bedrijfslocatie in Brabant

Je kunt er ook voor kiezen om jouw favoriete bedrijfsuitje naar jouw bedrijfslocatie in Brabant te laten komen. Work-out on Wheels komt met een mobiele sportschool naar jullie toe. Sporten verbindt mensen en is dus goed voor de teamspirit. Of wil je er wat Brabantse gezelligheid in gooien? Laat dan een karaoke-caravan of de leukste spelshows (verwijzing naar PartyHome) bij jou op het bedrijf komen voor het bedrijfsuitje van het jaar.

Boek jouw bedrijfsuitje in Brabant

Wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren in Brabant? Neem dan contact op met een van onze aanbieders en ontdek de vele mogelijkheden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en begin met het plannen van jouw ideale bedrijfsuitje in Brabant. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag voor jouw team!