Inschrijven als aanbieder

Bedrijfsfeesten en Evenementen

Tenten & meubilair

Bedrijfsfeesten en Evenementen

Versleijen Party & Event Support, voor al uw bedrijfsfeesten en evenementen

Beschikt u over een mooie bedrijfslocatie die de mogelijkheid biedt voor een bedrijfsfeest? Of denkt u erover om een evenement te organiseren? Tover uw bedrijf of locatie samen met Versleijen om tot feestlocatie! Wij helpen u graag met het organiseren en aankleden van uw bedrijfsfeest of evenement. Een feestelijke opening van uw nieuwe pand? Een personeelsfeest op locatie? 25 jarig jubileum van uw zaak? Kerstborrels? Voor elke gelegenheid hebben wij een uitgebreid assortiment om uw locatie om te toveren tot feestlocatie. Bekijk ook onze vele thema's op onze website.

Volledig ontzorgen

Door onze jarenlange ervaring en ontzorgen wij u volledig in het organiseren van een bedrijfsfeest op uw eigen terrein. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek geeft u aan welke wensen u heeft met betrekking tot uw feest, de aankleding, licht en geluid en alles wat daarbij hoort. De ervaring leert dat wij voor elk budget een geweldig feest kunnen neerzetten.

Uitgebreid partnernetwerk

De totale verzorging van uw bedrijfsevent doen wij niet alleen. Wij beschikken over een uitgebreid partnernetwerk van specialisten. Hierdoor hebben wij voor elke wens een passende oplossing en kunt u ervan op aan dat u kwaliteit geleverd krijgt. Waarom zelf zoeken naar een leverancier als wij deze al gevonden hebben?

Neem contact met ons op! Heeft u zelf ideeën over uw feest of evenement op locatie? Wij werken deze graag met u uit. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Werkgebied
Noord-Brabant
Limburg
Gelderland
Noord-Holland
Zuid-Holland
Zeeland
Utrecht
Flevoland
Overijssel
Drenthe
Friesland
Groningen
Indoor/outdoor
Indoor
Outdoor

Op externe locatie

Adres

De Hulst 8b
5807EW Venray

Route

Reviews

Versleijen Party & Event Support wordt op Google beoordeeld met 4.9 sterren uit de 133 beoordelingen.

Versleijen heeft voor onze bruiloft op locatie naar volle tevredenheid de tent, meubels, bar + bier, servies en elektra geleverd. ...

Niek R

4 juli 2024

Namens BlushFlower Lichtletters besteld voor een Bruiloft. Fijn contact & afhandeling. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Ron Tilmans

17 juni 2024

Wederom wat artikelen gehuurd bij Versleijen en wederom heel tevreden. De communicatie verloopt goed, de spullen worden tijdig geleverd en ...

Silvy Verheijen

11 juni 2024

Alles was helemaal prima geregeld! Kreeg snel antwoord en alles was helemaal prima afgeleverd en opgehaald!! Ik heb een hele ...

Lotte Miku

13 mei 2024

Wil je ook met jouw aanbod zichtbaar zijn op Allesvoorjepersoneel.nl?

Inschrijven als aanbieder