Inschrijven als aanbieder

Bedrijfsfeesten en Evenementen

Tenten & meubilair

Bedrijfsfeesten en Evenementen

Versleijen Party & Event Support, voor al uw bedrijfsfeesten en evenementen

Beschikt u over een mooie bedrijfslocatie die de mogelijkheid biedt voor een bedrijfsfeest? Of denkt u erover om een evenement te organiseren? Tover uw bedrijf of locatie samen met Versleijen om tot feestlocatie! Wij helpen u graag met het organiseren en aankleden van uw bedrijfsfeest of evenement. Een feestelijke opening van uw nieuwe pand? Een personeelsfeest op locatie? 25 jarig jubileum van uw zaak? Kerstborrels? Voor elke gelegenheid hebben wij een uitgebreid assortiment om uw locatie om te toveren tot feestlocatie. Bekijk ook onze vele thema's op onze website.

Volledig ontzorgen

Door onze jarenlange ervaring en ontzorgen wij u volledig in het organiseren van een bedrijfsfeest op uw eigen terrein. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek geeft u aan welke wensen u heeft met betrekking tot uw feest, de aankleding, licht en geluid en alles wat daarbij hoort. De ervaring leert dat wij voor elk budget een geweldig feest kunnen neerzetten.

Uitgebreid partnernetwerk

De totale verzorging van uw bedrijfsevent doen wij niet alleen. Wij beschikken over een uitgebreid partnernetwerk van specialisten. Hierdoor hebben wij voor elke wens een passende oplossing en kunt u ervan op aan dat u kwaliteit geleverd krijgt. Waarom zelf zoeken naar een leverancier als wij deze al gevonden hebben?

Neem contact met ons op! Heeft u zelf ideeën over uw feest of evenement op locatie? Wij werken deze graag met u uit. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Werkgebied
Noord-Brabant
Limburg
Gelderland
Noord-Holland
Zuid-Holland
Zeeland
Utrecht
Flevoland
Overijssel
Drenthe
Friesland
Groningen
Indoor/outdoor
Indoor
Outdoor

Op externe locatie

Adres

De Hulst 8b
5807EW Venray

Route

Reviews

Versleijen Party & Event Support wordt op Google beoordeeld met 4.9 sterren uit de 116 beoordelingen.

Voor de opening van ons nieuwe kantoor in Venray hadden we last minute best nog wat spullen nodig. Een dag ...

Jessie Kuijpers

18 januari 2024

Voor ons 25 jarig huwelijksfeest wat materialen hier gehuurd; top service! Peter & Karin

Peter

21 december 2023

Ontzettend goed en vriendelijk geholpen door het personeel. Met name de vrouwelijke collega(s) op kantoor zijn een èchte aanwinst! Hospitality ...

Marcel Thomassen

25 september 2023

2 weken geleden vierde wij onze bruiloft. Versleijen heeft ons hier super goed bij geholpen! Zo hebben ze een stretchtent ...

Linde in 't Zandt

8 september 2023

Wil je ook met jouw aanbod zichtbaar zijn op Allesvoorjepersoneel.nl?

Inschrijven als aanbieder