Inschrijven als aanbieder

Hoe organiseer je een onvergetelijk bedrijfsfeest?

Nieuwsberichten

Hoe organiseer je een onvergetelijk bedrijfsfeest?

Een bedrijfsfeest: het hoogtepunt van het jaar samen met jouw leukste collega’s! Echter staat of valt dit met een juiste voorbereiding en uitvoering. Laat je door deze blog op weg helpen en inspireren om hét bedrijfsfeest te organiseren waar collega’s nog lang over na praten. Lees hier onze 6 tips voor een onvergetelijk bedrijfsfeest:

Locatie en Datum

Kies een datum waarop het merendeel van het team aanwezig kan zijn. Kies dan een passende locatie. Je kunt er voor kiezen om je eigen bedrijf om te laten bouwen tot feestlocatie. Hier kun je voor kiezen wanneer je ook relaties uit wil nodigen in hetzelfde weekend. Óf je kiest een externe locatie om je team in een vernieuwende omgeving samen te brengen.

Licht en Geluid

Kies je er voor om het feest op je de eigen bedrijfslocatie te laten plaatsvinden? Zorg dan dat je het licht en geluid goed op orde hebt. Imex Events tovert jullie magazijn of kantoorpand om tot een heus feestparadijs.

Catering

Wil je gaan voor een foodtruck, buffet of een combinatie hiervan? Een snack of een maaltijd? Uit de hand of op een bord? De keuze is reuze. Laat je inspireren voor de verrassendste catering die het beste bij jullie bedrijfsfeest past. Check ook van te voren even op noodzakelijke dieetwensen zoals vegetarisch of noodzakelijke allergieën?

Tenten, meubilair en aankleding

Deze 3 dingen zijn bepalend voor de uitstraling en sfeer die je wilt creëren. Zoek een weersbestendige tent zodat niets jullie meer tegenhoud voor een leuk bedrijfsfeest. Voor meubilair heb je onder andere keuze uit loungehoekjes of hangtafels. Leuke aankleding kan natuurlijk niet ontbreken. Stel dat je een hollywood-, retro- of tropisch thema kiest voor het feest dan kun je wat betreft aankleding helemaal los.

Creatieve activiteit

bedenk creatieve activiteiten om met collega’s te doen. Er zijn tal van gratis activiteiten te verzinnen zoals een kostuumwedstijd voor de origineelste outfits. Ook is dit erg goed uit te besteden. Zoals een muziekbingo of een karaoke in een caravan of bruin café op locatie.

Communicatie

Nadat er knopen doorgehakt zijn is het van belang om dit tijdig en duidelijk te communiceren naar je collega’s. Op de uitnodiging vermeld je informatie over het bedrijfsfeest zoals de reden van het feest, locatie, datum, tijd en de dresscode. Op zoek naar een originele gepersonaliseerde manier van communiceren? Geef je boodschap door aan LightR en zij schrijven jouw team een kaartje wat er uit springt.

Liever al het bovenstaande uitbesteden: The Arts of Weddings & Events is your women!

Een creatief personeelsfeest is dé manier om de banden tussen collega’s te versterken en de werksfeer te verbeteren. Verder geïnspireerd worden?

Meer inspiratie?

Gerelateerde artikelen

Blog
Bedrijfsworkshop Workshop
Hoe kies je de perfecte bedrijfsworkshop?

Een effectieve bedrijfsworkshop kan een krachtig middel zijn om de teambuilding te bevorderen, vaardigheden te ...

Lees artikel
Blog
ideeën unieke bedrijfsuitjes
Top 5 ideeën voor unieke bedrijfsuitjes

Top 5 ideeën voor unieke bedrijfsuitjes Een bedrijfsuitje is niet alleen een onderbreking van de ...

Lees artikel
Blog
binden en boeien medewerkers
5 tips in 2024 voor het binden en boeien van medewerkers

5 tips in 2024 voor het binden en boeien van jouw medewerkers Het behouden van ...

Lees artikel