Inschrijven als aanbieder

Boost je Personeelsbeleid met de WKR

Nieuwsberichten

Als het om personeelszaken gaat, willen we allemaal onze werknemers op een te gekke manier belonen, zonder dat het ons klauwen vol geld kost. Raad eens? Wij hebben de ultieme hack voor je: de Werkkostenregeling (WKR)! En weet je wat het nog vetter maakt? Je kunt dit allemaal regelen via Allesvoorjepersoneel.nl – het meest awesome platform voor HR-magie!

Dus, voordat je denkt “Huh, wat is de WKR?”, laat ons je in de turbo-speed-modus uitleggen. De WKR is die supervette regeling waarmee werkgevers in Nederland tot 1,7% van het fiscale loon (ja, ja, dat is die vrije ruimte) kunnen gebruiken om hun personeel te belonen met kekke extra’s – en dat allemaal zonder gezeik over fiscale hocus-pocus! Over de bedragen die boven die vrije ruimte uitkomen, hoef je je geen zorgen te maken. We got you covered!

Nu komt het leukste gedeelte: Allesvoorjepersoneel.nl, het radste platform ooit! Hier kun je als werkgever gewoon losgaan met het uitdelen van de vetste beloningen aan je team, zonder gedoe met ingewikkelde administratie of vervelende fiscale kopzorgen.

 1. Tijd voor een epic personeelsfeest!
  We horen je denken, “Wat is er cooler dan een te gek bedrijfsuitje?” Allesvoorjepersoneel.nl heeft een ton aan toffe teambuildingactiviteiten en workshops waar je uit kunt kiezen. Van een wicked kookworkshop tot een bizar leuke escape room of sportdag. Het kan allemaal! Het beste van alles? Het kan volledig binnen die vrije ruimte van de WKR vallen. Ja, seriously!
 2. Cadeautjes voor je supercrew
  Natuurlijk wil je je waardering tonen aan je team voor al hun harde werk. Snuffel rond op Allesvoorjepersoneel.nl en ontdek een bonte verzameling cadeaus en attenties die je belastingvrij aan je personeel kunt geven. Eindejaarsgeschenken, verjaardagsverrassingen, je vindt het hier allemaal!
 3. Gezonde vibes op de werkvloer
  Een gezonde werkomgeving is hot! En met de WKR kun je je werknemers verblijden met gezonde snacks en fruit op kantoor. Op Allesvoorjepersoneel.nl hebben we samenwerkingen met suppliers die voldoen aan de fiscale voorwaarden van de WKR. Geen gedoe, gewoon genieten van die vitaminebommetjes!
  Populair
  BARista Foodtrucks

  BARista

  4,7

  Spijs van Gijs

  Populair
  SATHEO’s Frietkot Foodtrucks

  Satheo

  Biologische ijs en slush Foodtrucks

  Biologische ijs en slush

  Ik smelt voor jou

 4. Groen en duurzaam op weg!
  Draag ook bij aan het milieu en de mobiliteit van je supercrew! Met de WKR kun je je werknemers blij maken met toffe mobiliteitsvoordelen. Van een stylish fiets tot een e-bike, of gewoon een vergoeding voor hun reiskosten. Go green, baby!

Conclusie

De WKR is jouw ticket naar een te gek personeelsbeleid dat je werknemers écht weet te waarderen. En Allesvoorjepersoneel.nl is het all-inclusive platform dat het je supermakkelijk maakt! Zo bouw je niet alleen aan een succesvol bedrijf, maar ook aan een badass team waar iedereen met een big smile naar het werk komt.

Ready to rock? Duik in de wereld van de WKR op Allesvoorjepersoneel.nl en laat die positieve vibes stromen!

Gerelateerde artikelen

Blog
organiseer onvergetelijk bedrijfsfeest personeelsfeest
Hoe organiseer je een onvergetelijk bedrijfsfeest?

Hoe organiseer je een onvergetelijk bedrijfsfeest? Een bedrijfsfeest: het hoogtepunt van het jaar samen met ...

Lees artikel
Blog
Bedrijfsworkshop Workshop
Hoe kies je de perfecte bedrijfsworkshop?

Een effectieve bedrijfsworkshop kan een krachtig middel zijn om de teambuilding te bevorderen, vaardigheden te ...

Lees artikel
Blog
ideeën unieke bedrijfsuitjes
Top 5 ideeën voor unieke bedrijfsuitjes

Top 5 ideeën voor unieke bedrijfsuitjes Een bedrijfsuitje is niet alleen een onderbreking van de ...

Lees artikel