Inschrijven als aanbieder

FAQ: Aanbieders

Wij bieden drie op maat gemaakte pakketten aan om je bedrijf de aandacht te geven die het verdient. Ons Brons pakket is perfect voor basiszichtbaarheid, terwijl Zilver en Goud uitgebreide voordelen bieden zoals SEO-ondersteuning, Google Reviews, PDF-exports en premium contentopties voor maximale exposure. Daarnaast krijg je met Goud zelfs de mogelijkheid om je dienst of product in meerdere categorieën te laten terugkomen. Nog meer vindbaarheid dus!Kies het niveau dat past bij je ambities en word deel van een groeiend zakelijk netwerk om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

De kosten zijn afhankelijk van het pakket wat je kiest. Op de pagina ‘pakketten en tarieven’ staan de pakketkeuzes met bijbehorende opties en tarieven uitgebreid uitgelegd.

Alle bedrijven van groot tot klein die een bijdrage leveren aan het verhogen van de medewerkerstevredenheid, kunnen zich inschrijven op het platform.

Ieder bedrijf die goed voor zijn werknemers wil zorgen. Binnen een bedrijf kunnen zowel de CEO of HR, als de werknemers zelf of de feestcommissie verantwoordelijk zijn voor deze taak.

Via de button ‘inschrijven als aanbieder’ of klik hier

Een groot deel van deze kosten wordt terug gestopt in de online marketing om groei van het platform te genereren.

We gebruiken de beste en meest passende marketingstrategieën om zichtbaarheid bij gebruikers te creëren.