Inschrijven als aanbieder

Esther De Groot's review over Horeca Cultuur Helmond

Geweldig geluid met geweldige bands tegen betaalbare prijzen wb tickets, met een aantal barmedewerkers die non stop vol gas geven ouder vrouwtje, Frans mannetje, blinde vrouw, en een kereltje die vliegt en rent met humor die voor elkaar als een geoliede machine bedienen ,met een lach, en een professionaliteit aan de dag leggen waarbij je alleen maar diep respect en waardering voor kunt hebben, maar tegelijkertijd ook wel ooit dat er 3 kippen zonder kop elkaar in de weg lopen. De prijzen van de drankjes zijn regelmatig een bizarre aangelegenheid ivm glas of plastic/hard cups. Pinautomaten die het niet of langzaam doen, plotseling online Pin waardoor je veel mensen buitensluit en munten die voorheen wel ingeleverd konden worden als je er over had, en kon plotseling ook niet meer, dan weer nieuwe munten, en je kunt nu niet eens meer met cash geld betalen.
En als je dan hoort dat die hardwerkende bar mensen afgescheept worden met een kleinigheidje, terwijl ze per persoon harder werken dan alles wat er in de brasserie rondloopt voor een week,l bij elkaar, hebben wij als vaste groep party animals besloten om voortaan elders ons vertier te zoeken. Heeft voor het grootste deel met de Brasserie kwaliteit en de vrijwilligers uitbuiting te maken. Met name de kookprestaties uit de keuken, het lange wachten op een bestelling , de klantvriendelijkheid etc en 80% van de keren dat ik naar de film ben geweest kon ik nog niet eens meer een koffie krijgen omdat de dames en heren de Brasserie op slot hadden gegooid.

Wat een ellende en slecht personeel/ slechte bediening en dito gerechten. En dan moet je meestal nog een weg banen tussen de scheve tafels en stoelen met de vuile borden en glazen van de gasten van een uur eerder op tafels. Terras nodigt ook niet echt uit om plaats op te nemen.
Popzaal gebeuren en bar zijn super bij topproductie de, helaas zijn de prijzen tamelijk aan de dure kant, de Brasserie heeft een gaarkeuken niveau, met een bediening van lik mijn vestje!

Zo jammer