Inschrijven als aanbieder

Chocolate Art

Kerstgeschenken

Chocolate Art

Friandries brengt smaakcombinaties die nooit eerder in een bonbon zijn gevangen. Tonkaboon en bergamot, abrikoos en basilicum, miso yuzu en rijstazijn, verveine, framboos en komkommer. De smaakcombinaties zijn net zo bijzonder als ze klinken en tegelijkertijd zo logisch gevonden dat je er gelukkig van wordt. Omdat je de ingrediënten - als je met aandacht proeft - kan blijven onderscheiden en voelt dat het klopt.

Als je grenzen vergeet zijn de mogelijkheden oneindig. Als je maar blijft bij de uitgangspunten van kwaliteit. Handgemaakt met de beste ingrediënten. En als je vertrouwt op de kracht van de verbeelding en de smaak. Je eigen smaak. Dat betekent dat Friandries blijft verrassen met steeds nieuwe vormen en nieuwe smaakervaringen. Dat chocolade het begin is maar zeker niet het einde.

Bonbondoos: het ideale relatiegeschenk Of je nu zakenrelaties of medewerkers wilt verrassen, wij staan klaar om je te helpen met een bijzonder chocoladegeschenk voor elke gelegenheid. Personalisatie is een eitje voor ons: we denken graag met je mee om jouw relatiegeschenk extra speciaal te maken. Dus, laat ons weten wat je in gedachten hebt en wij zorgen ervoor dat jouw geschenk een onvergetelijke indruk achterlaat. Want laten we eerlijk zijn, wie wordt er nu niet blij van chocolade?

100% traceerbare chocolade Kwaliteit en transparantie staan bij ons centraal. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat onze chocolade 100% traceerbaar is, van cacaoboer tot heerlijke lekkernij! We geloven in verantwoorde productie en eerlijke handel, en daarom houden we elk stapje in het proces nauwlettend in de gaten. Geniet met een gerust hart van onze chocolade, wetende dat je niet alleen van een heerlijke traktatie geniet, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en eerlijke productiepraktijken.

Werkgebied
Noord-Brabant
Limburg
Gelderland
Noord-Holland
Zuid-Holland
Zeeland
Utrecht
Flevoland
Overijssel
Drenthe
Friesland
Groningen
Traktatie

Gerelateerde aanbieders

Populair
Handgeschreven kerstkaarten Kerstgeschenken

Handgeschreven kerstkaarten

Lightr

Vanaf € 2.95 p.p.per persoon

Wil je ook met jouw aanbod zichtbaar zijn op Allesvoorjepersoneel.nl?

Inschrijven als aanbieder